Door mijn technische skills, uitgebreide kennis van SEO, Google Analytics & content management systemen zoals Wordpress kan ik je goed helpen met het optimaliseren of beheren van je website.

Website optimalisatie

 

Heb je een website of webshop die je wilt uitbreiden, verbeteren of vernieuwen? Door mijn uitgebreide ervaring met het beheren en maken van websites plus kennis van html, css en verschillende content management systemen ben ik de geschikte persoon om je hierbij te helpen.

 

Of je nu een geheel nieuwe layout wilt of enkel nieuwe pagina's of modules wilt toevoegen, ik adviseer je graag over de beste oplossing en kan meteen aan de slag met het uitvoeren hiervan. Dit kan ook prima in combinatie met content creatie of werken aan een SEO of SEA plan.

 

Ook als je niet zo goed weet wat je nodig hebt en gewoon een goed werkende website wilt kan ik helpen. Ik maak dan een scan van je website om te kijken hoe hij presteert. Vanuit daar kijken we samen naar wat beter kan qua gebruiksvriendelijkheid en hoe we de website hoger in de rankings van Google kunnen krijgen (= meer bezoekers en klanten!). Vaak presteert je website al beter na een aantal kleine aanpassingen. Als je wilt kan ik hierbij helpen, zodat je website weer up to date is en jij een goed beeld hebt van hoe jouw website presteert.

 

Mijn prijzen beginnen vanaf €50/uur exclusief btw.

 

Website optimalisatie en beheer

Website beheer

Is het niet zo jouw ding om in de statistieken te duiken en loop je hierdoor wellicht kansen mis? Heb je een plugin geïnstalleerd en werkt je website opeens niet meer? Of wil je graag weten hoeveel bezoekers jouw website heeft en waar ze vandaan komen? Laat mij je helpen met de data en technische kant van je website, zodat jij je kunt focussen op wat jij graag doet.

 

Met mijn jarenlange ervaring als website beheerder duik ik graag in jouw data en content management systeem om deze optimaal te benutten. Ik fix fouten, geef suggesties wat beter kan en laat je zien hoe jouw website presteert. Dit kan eenmalig, sporadisch als er iets misgaat of maandelijks.

 

Heb je nog geen website en zoek je hulp bij het maken of vinden van de juiste layout en modules? Ik adviseer je hier graag in en ga met je op zoek naar de beste oplossing voor jouw product of dienst.

 

Mijn prijzen beginnen vanaf €50/uur exclusief btw.

 

Neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier voor mogelijkheden. Heeft het spoed? Vermeld dit dan in de mail. Vaak kan ik dezelfde dag nog een uur vrijmaken om je te helpen.