Sophie Carleen

Welkom!

Ik ben Sophie Carleen, een online tekstschrijver en content specialist uit Den Haag. Ik maak al sinds mijn twaalfde websites en ook schrijven, fotografie en graphic design heb ik altijd interessant gevonden.

 

In de afgelopen 10 jaar heb ik op de online marketing en communicatie afdelingen van verschillende bedrijven en bureaus gewerkt, waaronder Vodafone, Adfactor, ANWB en de Consumentenbond. Tevens beheer ik websites en werk ik als freelance tekstschrijver en online content specialist.

 

Heb je een webshop of bied je online diensten aan? Ik ondersteun je graag met het schrijven van goede SEO-proof teksten die extra lezers en klanten aantrekken. Tevens kan ik je helpen met de vormgeving van je website en overige digitale media en heb ik de technische skills om je website uit te breiden of aan te passen.

 

Ook als je nog geen website hebt denk ik graag met je mee hoe we jouw idee digitaal kunnen uitwerken. Ik adviseer je wat de beste keuze voor jouw merk of dienst is qua content, social media en branding en kan helpen met het creëren hiervan.

 

Bekijk mijn services pagina om een idee te krijgen waar ik je bij kan helpen. Schroom niet om vrijblijvend contact met me op te nemen via het contactformulier. En laten we meteen even connecten op LinkedIn om ons netwerk uit te breiden.

 

In mijn vrije tijd knuffel ik graag met mijn katten, lees ik meerdere boeken tegelijkertijd en ga ik regelmatig met mijn vriend op citytrips. Ik heb verder een interesse in positieve psychologie en bewuster en duurzamer leven, waar ik ook over blog.