Naast dat ik voor mijn eigen succesvolle blogs al meer dan 1500 artikelen geschreven heb, schrijf ik ook graag teksten voor overige on- en offline publicaties. Van webshops, blogs tot tijdschriften: ik help je aan mooie en unieke content.

Content creatie

Heb je een mooie website of webshop online staan, maar mis je unieke content waarmee je klanten aantrekt? Schrijven is één van mijn grote passies en in de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met online teksten schrijven voor blogs, websites en webshops.

 

De teksten die ik schrijf zijn goed leesbaar, SEO-proof, informerend en inspirerend. Ik let hierbij goed op waar jouw ideale lezer of klant naar op zoek is en zorg er uiteraard voor dat mijn teksten bij jouw overige content passen. Ik ben daarnaast vloeiend in Engels, dus teksten vertalen of tweetalig schrijven behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Naast het schrijven van teksten kan ik je ook helpen met de vormgeving van je website en overige digitale producten.

 

Ik ben een allround online content specialist met ervaring bij bureaus, bedrijven en als freelancer en daarom veelzijdig in te zetten.

 

Mijn prijzen beginnen vanaf €50/uur exclusief btw.

 

Online content creatie
Featured in

Voorbeelden

Of je nu eenmalig een tekstuele bijdrage zoekt of regelmatig unieke content nodig hebt, je bent bij mij aan het juiste adres. Ik denk graag met je mee wat voor content het beste bij jouw website past, wat goed presteert in Google en wat jouw website nodig heeft.

 

Een aantal voorbeelden van mijn werk:

 

Op mijn blog Beyourownmuse.nl vind je zo'n 100 artikelen over persoonlijke ontwikkeling en een bewuste en duurzame lifestyle.

 

Voor Sante schreef ik een artikel over mijn zoektocht naar natuurlijke en vegan beautyproducten. Ook deelde ik mijn tips rondom duurzame beauty & lifestyle in o.a. de Cosmogirl, VIVA, Margriet en Vitamin Magazine (1, 2, 3) . Voor die laatste was ik ook een jaar lang Beauty coach en had ik mijn eigen column in het tijdschrift (1) .

 

In de afgelopen jaren heb ik tevens aan tientallen publicaties meegewerkt over een duurzame en bewuste lifestyle en werd mijn werk vermeld in o.a. Cosmopolitan, Glamour, Flair en nu.nl.

 

In loondienst en via bureaus heb ik daarnaast teksten geschreven voor o.a. Vodafone, Samsung, ANWB, de Consumentenbond en De Buurtboer.

 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op via het contactformulier voor mogelijkheden.